Van der Aa Onderhoud

Welkom bij Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening in Weert, uw schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in de regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles van schoorstenen, dakgoten en zonnepanelen schoonmaken tot glasbewassing en complete interieurreiniging. Met andere woorden: wij maken schoon van het dak tot de kelder!

Schoorsteenveger

Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert is uw ervaren en flexibele schoorsteenveger uit Weert. Bij zowel particulieren als bedrijven komen wij graag langs voor professionele schoorsteenreiniging. Door ons uw schoorsteen te laten vegen houdt u uw pand te allen tijde netjes, schoon en bovendien veilig. Ook voor eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden!

Schoonmaker

Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening is uw schoonmaakbedrijf uit Weert voor de volledige reiniging van uw interieur. Of het nu om kantoorschoonmaak of gewoon om een woonhuis gaat: wij regelen het van A tot Z. Hierin zijn wij ervaren, deskundig, flexibel en ontzorgend. Met elke particuliere of zakelijke schoonmaak bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Zonnepanelen reiniging

Wanneer u al de duurzame keuze heeft gemaakt zonnepanelen aan te laten brengen op uw dak, wilt u hier natuurlijk wel het maximale uit halen. Wist u dat u door middel van de zonnepanelen schoonmaken niet alleen de uitstraling, maar ook het rendement bewaakt blijft? Zonnepanelen zijn niet zelfreinigend en zullen dus door een profesioneel bedrijf gereinigd moeten worden. Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert staat graag voor u klaar om uw panelen te reinigen!

Glazenwasser

Als uw ramen er niet meer naar behoren uitzien kunt u rekenen op de deskundige en flexibele service van Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening. Wij zijn uw glazenwasser in Weert en omstreken en verzorgen professionele glasbewassing bij particulieren en bedrijven. Wij maken voor het schoonmaken van uw ramen gebruik van osmosewater. Osmosewater staat erom bekend dat het geen kalk achterlaat en houdt uw ramen dus schoon zonder vervelende schade aan te richten. Tijdens onze werkzaamheden nemen wij vanzelfsprekend kozijnen mee in de schoonmaak. Uw gehele buitenkant zal er weer als nieuw uitzien!

Dakgoot reiniging

Voor een dakgoot reinigen een professional inschakelen? Van de Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert is de specialist die u zoekt. Voor zowel schoonmaak als onderhoud en reparatie komen wij met alle plezier bij u langs. Of het nu gaat om een periodieke reiniging of een ontstopping verhelpen: ons onderhouds- en schoonmaakbedrijf doet het voor u.

Wat kunt u verwachten

Grondige reiniging van alle oppervlakken

Een vlekkeloze omgeving voor een gezonde leef- en werkruimte.

Flexibele schoonmaakschema’s

Maatwerkoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Uitgebreide reinigingsdiensten

Van dagelijkse schoonmaak tot dieptereiniging, we hebben alles onder controle.

Nauwgezette aandacht voor detail

Wij streven naar perfectie in elke hoek en elk oppervlak.

Milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en producten

Een duurzame aanpak voor een schonere toekomst.

Kwaliteitscontroles en klanttevredenheid

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zorgen ervoor dat het altijd perfect schoon is.